Hírek

COVID-19 – van nyertese is a vírusnak
Akik nyertesen kerültek ki a vírushelyzetből! A különböző ágazatokat különböző módokon befolyásolja a koronavírus; akik elszenvedik ennek a negatív hatásait, azoknak veszteséges adatokkal, forgalomvisszaeséssel, legrosszabb esetben cégbezárásokkal kell szembenézniük.
tovább
200 000 szájmaszkkal segítettük a rászorulókat
Szájmaszkokkal a koronavírus ellen a Variolával A társadalomért vállalt felelősségünk és a rászorulók támogatása már a kezdetektől cégünk alappillére.
tovább
Ön hatékonyan optimalizálja a logisztikai költségeit?
Bár a logisztikai szektor gyorsan fejlődik, és a folyamatos újításoknak köszönhetően egyre hatékonyabban képes kiszolgálni a megrendelőket, mégis - ahogyan bármilyen más iparágban - itt is vannak kihívások, amikkel meg kell küzdeni.
tovább
A hűtős szállítás buktatói
A hűtést igénylő áruk szállítása számos kihívást tartogat, szakértelmet és tapasztalatot igényel. Cikkünkben most összeszedtük a hűtős fuvarozás buktatóit.
tovább
A furgonos szállítás előnyei
A Variola szállítmányozási szakértői tudják, hogy a furgonos szállítás az egyik leggyorsabb és leghatékonyabb fuvarozási eszköz, a kisebb szállítmányok esetében. Éppen ezért nyújtunk partnereinknek ezen a téren is lehetőséget a pontos, precíz szállításra.
tovább
Hybrid teherautók és villamosított autópályák - Ez lesz a közúti szállítmányozás jövője?
Európa több országában a villamosenergia kihasználásában látják a távolsági fuvarozás, környezetvédelmi szempontból való fejlődését. Ezt mutatja Németország - több mint fél éve működő - villamosított autópálya szakaszának kísérleti projektje is.
tovább
Ajánlatkérés
A honlap sütiket használ a böngészés támogatására és egyes funkciók elérésére. A sütik kezeléséről további információt az Adatvédelem menüpont alatt talál.