Hírek

Energiaválság Európában – Mit is jelent pontosan, és hol a vége?
Az energia termelésének, és a felvevőpiac igényei közötti egyensúly felborulását nevezzük energiaválságnak. Hogyan alakulhatott ez ki, és milyen következményei lesznek tesszük fel magunkban a kérdést.
tovább
Fertőtlenítőszer adományt kapott a Családok Átmeneti Otthona
A felajánlott fertőtlenítőszereket május 28-án vehette át a kerületi intézmény a Variola Nemzetközi szállítmányozás jóvoltából.
tovább
A koronavírus hatása a nemzetközi és magyar szállítmányozásra 2. rész
NEMZETKÖZI ÁRUSZÁLLÍTÁS 2020 második negyedévében a magyar vonatkozású nemzetközi szállítmányozási szektorban összesen 21%-os visszaesés tapasztalható árutömeg tekintetében az előző év azonos időszakához képest, azonban az egyes szállítmányozási módok között jelentős eltérések tapasztalhatóak (28,1% visszaeséstől, 7,5%-os növekedésig).
tovább
A koronavírus hatása a nemzetközi és magyar szállítmányozásra 1. rész
Miközben a világ 2019/2020 szilveszterét még a megszokott módon ünnepelte, egy súlyosan fertőző légúti betegség miatt a háttérben megszólaltak a vészharangok. 2019 december 31-én a WHO kínai irodájában egy a Wuhan város Egészségügyi Bizottsága által kiadott média nyilatkozatra lettek figyelmesek, amiben egy vírusos tüdőgyulladásról számoltak be.
tovább
A közúti árufuvarozás kilátásai
A teljes európai áruforgalom nagyjából felét közúton bonyolítják le a vállalatok. Nehéz kérdés, hogy az áruszállítási folyamataikat kiszolgáló tehergépjárművek innovációja milyen mértékben lesz hatással az évszázad hátralévő részében az áruszállításra.
tovább
e-CMR / e-fuvarlevél. Környezet és pénztárcabarát megoldás.
A közúti fuvarozásnak szintet kell lépnie a technológiában, előmozdítva a költséghatékonyságot és a környezetvédelmet egyszerre szolgáló informatikai megoldások térnyerését.
tovább
Ajánlatkérés
A honlap sütiket használ a böngészés támogatására és egyes funkciók elérésére. A sütik kezeléséről további információt az Adatvédelem menüpont alatt talál.