Hírek

Komoly drágulást jelez előre a Közúti Fuvarozási Árindex
A KFX, azaz Közúti Fuvarozási Árindex egy objektív, teljeskörű iparági árindex, amely megmutatja, hogy a különböző gazdasági hatások mekkora árváltozást indokolnak a közúti áruszállítási szolgáltatások területén.
tovább
Az új selyemút, mint a közúti fuvarozók költségcsökkentésének eszköze, és a jövő
A logisztika, mint tudomány szerves része, és küldetése, hogy megtalálja a költségek lecsökkentésének módját, olyan úton, hogy a további „6 M”-et, mint célkitűzést szintén teljesíteni tudja. Ismerje meg a "6 M"-et az írásunkból!
tovább
Energiaválság Európában – Mit is jelent pontosan, és hol a vége?
Az energia termelésének, és a felvevőpiac igényei közötti egyensúly felborulását nevezzük energiaválságnak. Hogyan alakulhatott ez ki, és milyen következményei lesznek tesszük fel magunkban a kérdést.
tovább
Fertőtlenítőszer adományt kapott a Családok Átmeneti Otthona
A felajánlott fertőtlenítőszereket május 28-án vehette át a kerületi intézmény a Variola Nemzetközi szállítmányozás jóvoltából.
tovább
A koronavírus hatása a nemzetközi és magyar szállítmányozásra 2. rész
NEMZETKÖZI ÁRUSZÁLLÍTÁS 2020 második negyedévében a magyar vonatkozású nemzetközi szállítmányozási szektorban összesen 21%-os visszaesés tapasztalható árutömeg tekintetében az előző év azonos időszakához képest, azonban az egyes szállítmányozási módok között jelentős eltérések tapasztalhatóak (28,1% visszaeséstől, 7,5%-os növekedésig).
tovább
A koronavírus hatása a nemzetközi és magyar szállítmányozásra 1. rész
Miközben a világ 2019/2020 szilveszterét még a megszokott módon ünnepelte, egy súlyosan fertőző légúti betegség miatt a háttérben megszólaltak a vészharangok. 2019 december 31-én a WHO kínai irodájában egy a Wuhan város Egészségügyi Bizottsága által kiadott média nyilatkozatra lettek figyelmesek, amiben egy vírusos tüdőgyulladásról számoltak be.
tovább
Ajánlatkérés
A honlap sütiket használ a böngészés támogatására és egyes funkciók elérésére. A sütik kezeléséről további információt az Adatvédelem menüpont alatt talál.