Specialista a szállítmányozásban

A Balti-tengertől az Adriáig

összekötjük északot és délt

Szállítmányozás Európában

 

Kínai Import szállítás

A Variola Home Delivery Kft. kínai import szállításra is specializálódott. Cégünk többféle szállítási eszközzel is importál kínából, például tengeren át, levegőben és vonattal. Bízza szakértőinkre a megfelelő szállítási mód kiválasztását.

A V4 országok

Cégünk legfontosabb célországai a visegrádi négyek. Gyorsan, biztonságosan érünk Magyarország, Szlovákia, Csehország és Lengyelország bármely pontjára, bármilyen áruval, bármilyen évszakban.

 

Nyugat-Európa

A Variolával a Nyugat sincs messze. Vállaljuk a szállítást Spanyolországba, Portugáliába, a Benelux államok, Olaszország és Szlovénia egész területére. Rövid határidő, pontos szállítás.

 

A Baltikum

Litvániába, Lettországba, Észtországba kellene fuvar? Ne ijedjen meg, van megoldás. Kevesen vagyunk a szállítmányozási szakmában, akiknek a Baltikum sem jelent akadályt.

 

A Balkán térsége

Görögország, Románia vagy Bulgária az úticél? Nekünk az sem lehetetlen! A Balkán térségbe is könnyen és gyorsan eljutnak fuvarozóink.

9.865

paletta / év

42.568.650

km / év

3.072

fuvareszköz / év

Furgonos szállítás

Furgonos szállítás Ajánlatkérés

Kisebb szállítmány esetén az egyik leggyorsabb és leghatékonyabb fuvarozási eszköz, amihez nem tartozik előírt vezetési idő. Nemzetközi utakon lazábbak a furgon sebességét korlátozó jogszabályok, mint a teherautók esetében.

Zárt furgonjaink:

 • 4-8 palettányi áru szállítására alkalmasak,
 • 1,5 tonna teherbírásúak,
 • 20-25 köbméteres raktérrel rendelkeznek,
 • a szállítható áruk maximum 2,4 méteres magasságig terjedhet.

 

Szállítás kisteherautóval

Szállítás kisteherautóval Ajánlatkérés

Nagyobb rakodófelülettel rendelkezik, mint egy furgon, így súlyosabb és terjedelmesebb áruk esetén célszerű választás.

Fontos figyelembe venni, hogy a vezetési időt itt már jogszabályok korlátozzák.

Kétféle kisteherautóval dolgozunk:

 1. dobozos kisteherautó - csak a hátsó rakodóajtón keresztül pakolható;
 2. ponyvás - oldalról is bepakolható.

Transzport kisteherautóval:

 • 16-19 paletta szállítása;
 • a hasznos terhelhetősége akár 3,2-3,5 tonnáig is terjedhet;
 • a jármű súlya maximum 7,5 tonnáig terjedhet.

 

Nyerges szerelvény

Nyerges szerelvény

Ajánlatkérés

A teherautók legelterjedtebb típusa, legalábbis a negyven tonnás össztömegű járművek között. Lassabb, de biztonságosabb szállítmányozás, hiszen a sofőr nagyobb korlátozásokkal vezetheti a járművet.

A szerelvény szintén két részből áll, a vontatónak azonban nincsen saját rakodó felülete.

Itt is két típusból tud választani:

 • ponyvás verzió:

> daruzható

> legfeljebb 34 paletta, azaz 24-25 tonna áru szállítására képes;

 • dobozos szerelvény.

 

Kínai import szállítás

ÉRDEKEL

A Variola Home Delivery Kft. kínai import szállításra is specializálódott. Cégünk többféle szállítási eszközzel is importál Kínából, például tengeren át, levegőben és vonattal. Bízza szakértőinkre a megfelelő szállítási mód kiválasztását!

A Variola Home Delivery Kft. egy száz százalékig magyar cég, magyar tulajdonosi háttérrel, komoly szakmai tapasztalattal. Nem mi vagyunk az egyetlen szállítmányozással foglalkozó cég az országban, de azt kijelenthetjük, hogy miénk az egyik leghatékonyabb vállalkozás. Hogy miért? Mert precízek, gyorsak és pontosak vagyunk, nem fordulhat elő, hogy az áru ne érjen időben és épségben célba.

 

Célunk, hogy összekössük Európát a Balti-tengertől az Adriáig és lehetővé tegyük az áruk mozgását Olaszországtól Litvániáig.

Társadalmi szerepvállalás - SOS Gyermekfalvak

Család, gyermek, szeretet

 • Közösen az SOS Gyermekfalvakkal

Tovább

Társadalmi szerepvállalás - Környezettudatos tisztítószerek

Környezettudatosan

 • Ökológiailag lebomló tisztítószerek

Tovább

Társadalmi szerepvállalás - Magyar sport támogatása

Hazai Pályán

 • A magyarországi sportélet támogatása

Tovább

 

Csapatunk

Zöld Fuvarozás: drágább, de nem lesz más megoldás
A fenntarthatóság egy sokakat foglalkoztató téma ma a fuvarozásban. Megoldások vannak, de a zöld átállás drága. A környezetbarát járműveknek ma még nemcsak a beszerzésük kerül többszörösébe a dízelnél, de az üzemeltetésük is jóval drágább.
tovább

A kormány átmeneti tilalmat vezetett be az ukrán mezőgazdasági termékek behozatalára, míg uniós megoldás születik a problémára
A Variola szem előtt tartja, hogy megbízóit naprakész információkkal lássa el annak érdekében, hogy megspóroljon egy kellemetlen, és felesleges kört, és egy olyan tranzakciót kezdeményezzen áruvásárlásra, mely jogilag jelenleg nem lehetséges. Jelen cikkünk az ukrán mezőgazdasági termékek import tilalmáról ad tájékoztatást. A részletekért kattintson!
tovább

A XXII. kerületi önkormányzat stratégiai partnerei lettünk
Április 5-én a Variola ügyvezetői ünnepélyes eseményen írták alá azt a partnerségi együttműködést, amelyhez már több mint 90 helyi vállalkozás csatlakozott.
tovább

Ajánlatkérés
A honlap sütiket használ a böngészés támogatására és egyes funkciók elérésére. A sütik kezeléséről további információt az Adatvédelem menüpont alatt talál.