Társadalmi szerepvállalás

https://oxigenwebshop.hu/Felelősséggel tartozunk!

 

Ahogy a nagy testvér a kisebbért, vagy a Kis herceg a rókáért, úgy egy nagy cég is felelős a társadalom többi tagjáért. A Trans Variola V4 Kft. éppen ezért nagyon fontosnak tartja a társadalmi felelősségvállalást, mert hiszi, hogy a segítségre szorulóknak, vagy a sporttehetségeknek mankó tud lenni az életben. A Variola Spednél célunk, hogy a társadalom több szegmensével is aktív és támogató kommunikációt építsünk fel, hogy segítsük őket elhatározásuk megvalósításában, és az elesettség megszüntetésében, legyőzésében.

 

Család, gyermek, szeretet - Közösen az SOS Gyermekfalvakkal

A Trans Variola V4 Kft.-nél hisszük és valljuk, hogy a gyerekeké nemcsak a jövő, hanem a jelen is. Hogy egy gyermek számára a szerető légkör, a biztonságos környezet mindennél fontosabb. Különösen a szívünkön viseljük az árva gyerekek sorsát, és azokét, akik éheznek és szörnyen nehéz, szegény körülmények között élnek nap mint nap. Ezért már több éve támogatjuk és segítjük az SOS Gyermekfalvak munkáját Magyarországon. Rendszeres adományainkkal, valamint erősen támogatva társadalmi kezdeményezéseiket szeretnénk felhívni a figyelmet a szervezet munkájának létfontosságára. Hiszen, ha segíteni tudunk nekik abban, hogy egy család együtt tudjon maradni, vagy hogy le tudják győzni a szegénységet, vagy éppen egy árva gyermek szerető, új családban találjon otthonra, akkor már megérte minden támogatás, minden erőfeszítés. 

 

Segítünk, mert tudunk, mert akarunk, mert ezzel tartozunk!

 

Környezettudatosan

A kisgyermekek mellett a másik legfontosabb számunkra  a környezetünk, a földünk védelme és természeti kincseinek megvédése. A környezettudatos felhasználás, hogy amennyire csak tudjuk szorítsuk vissza a környezet szennyezését, ez ma már nem elhanyagolható társadalmi  és egyben személyes felelősség is. Éppen ezért hoztuk létre saját márkás Öko tisztószereinket, melyek teljes egészében natúr alapanyagokat és a környezetre nem káros összetevőket tartalmaznak. 

 

 

 

Hazai pályán - a magyarországi sportélet támogatása

Ugyanilyen fontosnak tartjuk azt is, hogy a hazai sportsikerek meghatározók legyenek és a tehetséges sportolók, csapatok érvényesülni tudjanak. Ezért igyekszünk nemcsak hirdetőként jelen lenni számos hazai sporteseményen, hanem szponzorként is szeretnénk támogatni a magyarországi csapatokat, egyesületeket.

A sport, a rendszeres mozgás minden ember életének meghatározó eleme kellene, hogy legyen, ezért szeretnénk egyúttal ennek fontosságára is felhívni a figyelmet.

 

 

Ajánlatkérés
A honlap sütiket használ a böngészés támogatására és egyes funkciók elérésére. A sütik kezeléséről további információt az Adatvédelem menüpont alatt talál.