Hírek

Zöld Fuvarozás: drágább, de nem lesz más megoldás
A fenntarthatóság egy sokakat foglalkoztató téma ma a fuvarozásban. Megoldások vannak, de a zöld átállás drága. A környezetbarát járműveknek ma még nemcsak a beszerzésük kerül többszörösébe a dízelnél, de az üzemeltetésük is jóval drágább.
tovább
A kormány átmeneti tilalmat vezetett be az ukrán mezőgazdasági termékek behozatalára, míg uniós megoldás születik a problémára
A Variola szem előtt tartja, hogy megbízóit naprakész információkkal lássa el annak érdekében, hogy megspóroljon egy kellemetlen, és felesleges kört, és egy olyan tranzakciót kezdeményezzen áruvásárlásra, mely jogilag jelenleg nem lehetséges. Jelen cikkünk az ukrán mezőgazdasági termékek import tilalmáról ad tájékoztatást. A részletekért kattintson!
tovább
A XXII. kerületi önkormányzat stratégiai partnerei lettünk
Április 5-én a Variola ügyvezetői ünnepélyes eseményen írták alá azt a partnerségi együttműködést, amelyhez már több mint 90 helyi vállalkozás csatlakozott.
tovább
Gázolaj előrejelzés 2023-ra:Ellátási problémák és áremelkedés várható idén az üzemanyag piacon
A december 6-i kormányzati döntés értelmében eltörölték az üzemanyag ársapkát. Ez az intézkedés nemzetközi szinten az olajárak csökkenéséhez vezetett, idén azonban mégis áremelkedéssel kell számolni. A Variola Logisztika tájékoztatása a várható tendenciákról cikkünkben olvasható.
tovább
Volt egyszer egy csapatépítő...
Cégünk teljes személyzete kipróbálhatta a BMP1-es típusú tankokat, hogy mostantól mi is úgy törhessünk előre, mint egy tank.
tovább
Interjú Hunyi Zsolttal, a Pannonia Biztosítási Szolgáltató Kft. ügyvezető igazgatójával II. rész
Folytatásos cikkünkben rövid történelmi áttekintőt olvashatnak a biztosítók kialakulásának történetéről. Azt is megtudhatják, milyen kártérítésre számíthatnak napjainkban a különféle fuvarozási ágaknál a hatályos egyezmények és szabályozások szerint. Továbbra is Hunyi Zsolté a szó:
tovább
Ajánlatkérés
A honlap sütiket használ a böngészés támogatására és egyes funkciók elérésére. A sütik kezeléséről további információt az Adatvédelem menüpont alatt talál.