Hírek

A hűtős szállítás buktatói
A hűtést igénylő áruk szállítása számos kihívást tartogat, szakértelmet és tapasztalatot igényel. Cikkünkben most összeszedtük a hűtős fuvarozás buktatóit.
tovább
A furgonos szállítás előnyei
A Variola szállítmányozási szakértői tudják, hogy a furgonos szállítás az egyik leggyorsabb és leghatékonyabb fuvarozási eszköz, a kisebb szállítmányok esetében. Éppen ezért nyújtunk partnereinknek ezen a téren is lehetőséget a pontos, precíz szállításra.
tovább
Hybrid teherautók és villamosított autópályák - Ez lesz a közúti szállítmányozás jövője?
Európa több országában a villamosenergia kihasználásában látják a távolsági fuvarozás, környezetvédelmi szempontból való fejlődését. Ezt mutatja Németország - több mint fél éve működő - villamosított autópálya szakaszának kísérleti projektje is.
tovább
Történelmi visszatekintés - A szállítmányozás akkor és most
Elgondolkodott már azon valaha, hogy milyen nagyszerű dolog az, hogy friss, déli gyümölcsöket vásárolhatunk a helyi szupermarketben?
tovább
Túlméretes szállítások biztonságosan, a Variolánál!
Cégünk elsődleges célja, hogy partnereinknek minden esetben, az adott rakományhoz mérten, a legoptimálisabb szállítási feltételeket biztosítsuk, mind a költségek, mind a biztonság tekintetében.
tovább
Ünnepi nyitvatartás a Variola Logisztikánál - Nézze meg mi a különbség egy lengyel és egy magyar karácsony között!
A Variola Logisztika a visegrádi országok specialistája, ezért Lengyelország számunkra szinte második otthonunk. Nézzük milyen hagyományok jellemzőek a lengyel ünnepekre!
tovább
Ajánlatkérés
A honlap sütiket használ a böngészés támogatására és egyes funkciók elérésére. A sütik kezeléséről további információt az Adatvédelem menüpont alatt talál.