Hírek

Interjú Csereklyei Bálinttal, az iLogistic Kft. ügyvezetőjével
A Variola Logisztika szívesen nyújt stratégiai együttműködési lehetőséget más cégeknek, és erre van is igény, hiszen a Variola Logisztikával nemcsak egy költséghatékony megoldásra találnak sok esetben, de még egy precíz, tapasztalt partnerre is. Egyik partnerét, Csereklyei Bálintot kérdeztük az együttműködésükről.
tovább
Interjú Kovács Leventével, az Elcon Lighting üzletág vezetőjével
A Variola Logisztikánál a partneri kapcsolatok a legfontosabbak. Megrendelőik elégedettsége a csapat figyelmének középpontjában áll. Másfél éves közös munkájukról Kovács Leventét, az Elcon Lighting üzletág vezetőjét kérdeztük.
tovább
5+1 érv, hogy miért éri meg fuvarozó helyett szállítmányozó céggel dolgozni
A szállítás egy összetett, többszereplős folyamat, tele buktatókkal, aminek szállítmányozó cég hiányában minden egyes mozzanatát Önnek kell intéznie. Mire is gondolunk? Olvasson tovább, mert cikkünkből kiderülnek a legfontosabb részletek.
tovább
Társadalmi felelősségvállalás a Variola Logisztika Kft.-nél
A cég életében -sok más hasonlóan fontos téma mellett - nagy szerepet kap a környezetvédelem.
tovább
Interjú Tóth Balázzsal, a Variola irodavezetőjével
Balázsnak - a Variola irodavezetőjének - 10 év tapasztalata van a szakmában.
tovább
Már 19 országba szállítunk!
A Variola Logisztika csapatának az a cél lebeg a szeme előtt, hogy minél szélesebb körben tudjuk megvalósítani a partnerek kéréseit.
tovább
Ajánlatkérés
A honlap sütiket használ a böngészés támogatására és egyes funkciók elérésére. A sütik kezeléséről további információt az Adatvédelem menüpont alatt talál.