Hírek

Interjú Barsi Lászlóval, a Formatex Kft. logisztikusával
Interjúnkban a Formatex Kft. hitvallásáról, jövőbeli terveiről, és a velünk való kapcsolatáról beszélgettünk.
tovább
A fulfillment jelentése, története és előnyei
Világunk állandó változásával lépést kell tartani; nagyon fontos, hogy a vállalatok az új technológiákat, módszereket és rendszereket folyamatos figyelemmel kísérjék.
tovább
COVID-19 – van nyertese is a vírusnak
Akik nyertesen kerültek ki a vírushelyzetből! A különböző ágazatokat különböző módokon befolyásolja a koronavírus; akik elszenvedik ennek a negatív hatásait, azoknak veszteséges adatokkal, forgalomvisszaeséssel, legrosszabb esetben cégbezárásokkal kell szembenézniük.
tovább
200 000 szájmaszkkal segítettük a rászorulókat
Szájmaszkokkal a koronavírus ellen a Variolával A társadalomért vállalt felelősségünk és a rászorulók támogatása már a kezdetektől cégünk alappillére.
tovább
Ön hatékonyan optimalizálja a logisztikai költségeit?
Bár a logisztikai szektor gyorsan fejlődik, és a folyamatos újításoknak köszönhetően egyre hatékonyabban képes kiszolgálni a megrendelőket, mégis - ahogyan bármilyen más iparágban - itt is vannak kihívások, amikkel meg kell küzdeni.
tovább
A hűtős szállítás buktatói
A hűtést igénylő áruk szállítása számos kihívást tartogat, szakértelmet és tapasztalatot igényel. Cikkünkben most összeszedtük a hűtős fuvarozás buktatóit.
tovább
Ajánlatkérés
A honlap sütiket használ a böngészés támogatására és egyes funkciók elérésére. A sütik kezeléséről további információt az Adatvédelem menüpont alatt talál.