Hírek

Történelmi visszatekintés - A szállítmányozás akkor és most
Elgondolkodott már azon valaha, hogy milyen nagyszerű dolog az, hogy friss, déli gyümölcsöket vásárolhatunk a helyi szupermarketben?
tovább
Túlméretes szállítások biztonságosan, a Variolánál!
Cégünk elsődleges célja, hogy partnereinknek minden esetben, az adott rakományhoz mérten, a legoptimálisabb szállítási feltételeket biztosítsuk, mind a költségek, mind a biztonság tekintetében.
tovább
Ünnepi nyitvatartás a Variola Logisztikánál - Nézze meg mi a különbség egy lengyel és egy magyar karácsony között!
A Variola Logisztika a visegrádi országok specialistája, ezért Lengyelország számunkra szinte második otthonunk. Nézzük milyen hagyományok jellemzőek a lengyel ünnepekre!
tovább
Interjú Csereklyei Bálinttal, az iLogistic Kft. ügyvezetőjével
A Variola Logisztika szívesen nyújt stratégiai együttműködési lehetőséget más cégeknek, és erre van is igény, hiszen a Variola Logisztikával nemcsak egy költséghatékony megoldásra találnak sok esetben, de még egy precíz, tapasztalt partnerre is. Egyik partnerét, Csereklyei Bálintot kérdeztük az együttműködésükről.
tovább
Interjú Kovács Leventével, az Elcon Lighting üzletág vezetőjével
A Variola Logisztikánál a partneri kapcsolatok a legfontosabbak. Megrendelőik elégedettsége a csapat figyelmének középpontjában áll. Másfél éves közös munkájukról Kovács Leventét, az Elcon Lighting üzletág vezetőjét kérdeztük.
tovább
5+1 érv, hogy miért éri meg fuvarozó helyett szállítmányozó céggel dolgozni
A szállítás egy összetett, többszereplős folyamat, tele buktatókkal, aminek szállítmányozó cég hiányában minden egyes mozzanatát Önnek kell intéznie. Mire is gondolunk? Olvasson tovább, mert cikkünkből kiderülnek a legfontosabb részletek.
tovább
Ajánlatkérés
A honlap sütiket használ a böngészés támogatására és egyes funkciók elérésére. A sütik kezeléséről további információt az Adatvédelem menüpont alatt talál.