Túlméretes szállítások biztonságosan, a Variolánál!

Cégünk elsődleges célja, hogy partnereinknek minden esetben, az adott rakományhoz mérten, a legoptimálisabb szállítási feltételeket biztosítsuk, mind a költségek, mind a biztonság tekintetében.

Mindezt igyekszünk precíz munkánkkal a lehető legkényelmesebbé tenni számukra.

 

Hogy minden felmerülő lehetőségre megoldást nyújtsunk, közúti túlsúlyos vagy túlméretes rakományával is kereshet minket! Akár belföldi, akár külföldi túlméretes szállítmányozásra van szüksége, nálunk biztos kezekben tudhatja áruját!

 

Milyen autókat biztosítunk a túlméretes szállításokhoz?

 

Nekünk az extrém szélességek, hosszúságok, vagy magasságok sem okoznak problémát. Az ilyen áruk szállításához speciális autók állnak rendelkezésére, mint a mélybölcsős, a nyitott, felépítmény nélküli pótkocsik, illetve a változtatható platóhosszúságú autók. Ezek kiválóan alkalmasak akár nehézgépek, acélszerkezetek szállítására is.

 

A túlméretes szállításokhoz szükséges engedélyek

 

Szélességi túlméret esetén, 3 m alatt a fuvarozónak keretengedélyre van szüksége, ami országonként eltérő, 3 m felett szakkíséret szükséges, 3,2 m felett pedig már rendőri kíséretet kell biztosítani. A magassági túlméret esetében a hidak jelentenek problémát, ilyenkor olyan útvonalat kell kérni, amely kikerüli a 3,8 - 4 m-es hidakat. Ezeken kívül a hosszúsági és súly túlméretnél is számos szabály van.

 

A Variola megbízóinak azonban nem kell az engedélyekkel bajlódnia. Tapasztalt, széles szakmai ismeretségi hálóval rendelkező kollégáink gondoskodnak az engedéllyel rendelkező fuvarozókról, és  mindig megtalálják a legideálisabb utat, hogy szállítmánya gyorsan, gazdaságosan, és biztosan célba érjen.

 

Bízza Ön is szakembereinkre szállítmányát! Keressen minket bátran közúti túlsúlyos vagy túlméretes szállítással kapcsolatban!

 

AZ AJÁNLATKÉRÉSHEZ KATTINTSON IDE.

Ajánlatkérés
A honlap sütiket használ a böngészés támogatására és egyes funkciók elérésére. A sütik kezeléséről további információt az Adatvédelem menüpont alatt talál.