Már 19 országba szállítunk!

A Variola Logisztika csapatának az a cél lebeg a szeme előtt, hogy minél szélesebb körben tudjuk megvalósítani a partnerek kéréseit.

A Variola Logisztika csapatának az a cél lebeg a szeme előtt, hogy minél szélesebb körben tudjuk megvalósítani a partnerek kéréseit.

Köszönhetően a célorientált és precíz hozzáállásnak, valamint a nem kevés tapasztalatnak a hátunk mögött, a cég hatalmas ütemben fejlődik és terjeszkedik. Így egyre több országba tudunk gyorsan és biztonságosan eljutni. Melyek ezek az országok? Ismerje meg most Ön is!

 

V4 országok

Cégünk egyik jelszava a V4 Transport, hiszen a visegrádi országok specialistái vagyunk. Magyarország, Szlovákia, Csehország és Lengyelország bármely pontjára szállítunk.

 

Baltikum

Kevesen vagyunk a szállítmányozási szakmában, akiknek a Baltikum sem jelent akadályt. Nekünk ez a cég egyik fő profilja. Keresse a Variola Logisztikát bártran, ha Litvánia, Lettország, Észtország a cél.

 

Balkán térség

Mivel nemzetközi szállítmányozást is vállalunk, éppen ezért a Balkáni térség is fontos célállomás. Törökország, Görögország, Románia, Bulgária területére is könnyen és gyorsan eljutnak fuvarozóink. Bízza magát nyugodtan a Variolára, és Kende Gábor fuvarszervezőnkre, aki a mi  “Balkán szakértőnk”.

 

Nyugat-Európa

 A Variolával a Nyugat sincs messze. Spanyolország, Portugália, Belgium, Hollandia, Luxemburg területére pontos szállítást vállalunk, rövid határidőre. Tóth Balázs kollégánknak köszönhetően pedig már Olaszország és Szlovénia területe felé is nagyon jó kapcsolatokkal rendelkezünk.

 

Keressen minket bátran hazai vagy nemzetközi szállítmányozással! Akármelyik fent említett terület a cél, bízza ránk szállítmányát, ha jó kezekben szeretné tudni. A Variola Logisztika minden körülmények között megoldja az Ön termékének pontos és gyors fuvarozását.

 

Ajánlatkérés
A honlap sütiket használ a böngészés támogatására és egyes funkciók elérésére. A sütik kezeléséről további információt az Adatvédelem menüpont alatt talál.