Ismét a Budafok-Tétényi Család- és Gyermekjóléti Központban jártunk segíteni

A tavalyi évben látogattuk meg utoljára a Budafok-Tétényi Család- és Gyermekjóléti Központot. Akkor nagy mennyiségű fertőtlenítőszer adománnyal igyekeztünk segíteni a lakhatásukat vesztett családok, és válsághelyzetben lévő szülők és gyermekek átmeneti elhelyezését, gondozását biztosító intézményben, ahol szociális és gyermekjóléti alapellátást biztosítanak a rászorulók számára.

Idén az az ENSZ által felajánlott Hűtőket és mosógépeket segítettünk eljuttatni hozzájuk, melyek átadására augusztus 5-én került sor a 1222 Budapest, Nagytétényi út 10 szám alatt.

Minden várakozást felülmúlt az az öröm, és hála, mellyel az adományokat, és a segítséget fogadták.

A központot az átadáson Iványi Viktória képviselte. A Variola Logisztika Nemzetközi Szállítmányozási Kft. cégfilozófiájában mindig is kiemelt szerepet kapott a társadalmi szerepvállalás.

 

A környezet védelmét, és a gyermekek jólétét szem előtt tartva többek között támogatjuk az SOS Gyermekfalvakat, és mindenki számára elérhető ökológikus tisztítószerek forgalmazásával is foglalkozunk.

Ajánlatkérés
A honlap sütiket használ a böngészés támogatására és egyes funkciók elérésére. A sütik kezeléséről további információt az Adatvédelem menüpont alatt talál.