Interjú Kovács Leventével, az Elcon Lighting üzletág vezetőjével

A Variola Logisztikánál a partneri kapcsolatok a legfontosabbak. Megrendelőik elégedettsége a csapat figyelmének középpontjában áll. Másfél éves közös munkájukról Kovács Leventét, az Elcon Lighting üzletág vezetőjét kérdeztük.

  1. Hol talált rá a Variola Logisztika Kft-re? A szakmában ajánlotta valaki, vagy esetleg az interneten?

 

“A BNI üzleti kapcsolatépítő szervezetén keresztül ismertük meg a céget. Bizalmat szavaztunk nekik, és azóta sem okoztak csalódást.”

 

  1. Milyen termékekkel foglalkoznak? Ezek szállításához milyen speciális igénye van a szállítmányozóval szemben?

 

“Világítástechnikával foglalkozunk, a gyártóktól szállítjuk a termékeket Magyarországra, a bemutatótermünkbe, vagy konkrét projektek kapcsán adott helyszínre. A termékeink specialitása abban rejlik, hogy nagyon sérülékeny, törékeny termékek. Nagy odafigyelést igényel a szállítmány, nem raklapolható, ami még jobban nehezíti az elhelyezést. De a Variola Logisztika precizitásának és profizmusának köszönhetően ez sem jelent problémát.”

 

  1. Ha értékelnie kellene a Variolát, hogyan értékelné?

 

“Nagyon jó tapasztalataink vannak, csak akkor nem velük dolgozunk, ha valamilyen oknál fogva a gyár szervezi a fuvart, pl. a gyártó szerződésben van a fuvarozókkal. Amikor megválaszthatjuk, hogy kivel szállítmányozzunk, mindig őket választjuk, mert ezen a területen fontos a bizalom, és a Variola Logisztika már bizonyított.”

 

  1. Ha ki kéne emelnie egy dolgot, ami miatt kifejezetten elégedett a céggel, mi lenne az?

 

“A határidők tartása. Nemcsak az, hogy sokkal jobb határidőkkel vállalják a fuvarokat, hanem az is, hogy ha valamit elvállalnak, akkor ahhoz pontosan tartják is magukat.”

 

  1. Ez azt jelenti, hogy jó szívvel ajánlaná másoknak is a Variolát?

 

“Persze. Sőt, ajánlom is. :) “

 

 

  1. Mi lenne az, amit leginkább kiemelne az elmúlt évek közös projektjeiből? Volt esetleg valamilyen különleges megoldás egy adott esetben felmerülő problémára?

 

“A Variola Logisztika több esetben a szállítás időpontjához képest rövid időn belül tudott nekünk szállítót találni, ami egy hatalmas előny. Sok szállítás kapcsán 2-3 nappal előtte tudtuk meg a pontos időpontot a gyártótól, és ennyi idő alatt is talált a Variola Logisztika fuvarozót, aki az adott napon fel tudta venni a terméket, és az általában másnapra már itt is volt.

 

Ha mégis ki kéne emelnem egy konkrét esetet, akkor azt mesélném el, amikor egy projektet tavaly a Variola Logisztika bravúrjának köszönhetően nyertünk meg.

 

Az Elcon Lighting tervezte meg egy gyártócsarnok világítását, és a villamos kivitelező cég megbízásából mi szállítottuk a szükséges lámpatesteket is. A megbízónknak azonnal el kellett kezdeni felszerelni a lámpákat, hogy ne akadályozza a kivitelezést.

 

Ahhoz, hogy ez mind teljesüljön a Variolának Mindenszentek előtt kellett teljesítenie egy olyan éjszakai szállítást, amit október 30-án lehetett felvenni Lengyelországban, ráadásul este 10 körüli időpontban, és október 31-re, másnap délre kellett leszállítania Magyarországon, a projekt helyszínén. A Variolának köszönhetően itt is minden gördülékenyen ment.”

 

  1. A céggel való kommunikációval kapcsolatban mi a tapasztalata?

 

“A Variolánál minden úgy működik, ahogy kell. Akár telefonon, akár e-mailben keressük őket, elérhetőek, gyorsan válaszolnak, tartják az ígéretüket.

 

Én csak ajánlani tudom! Keresse a Variolát Ön is bizalommal!”

 

AZ AJÁNLATKÉRÉSHEZ KATTINTSON IDE.

Ajánlatkérés
A honlap sütiket használ a böngészés támogatására és egyes funkciók elérésére. A sütik kezeléséről további információt az Adatvédelem menüpont alatt talál.