Interjú a Vajda Papír Kft. fuvarszervezőjével

A Variola Logisztika Kft. egyik legrégebbi partnerét, a Vajda Papír Kft. munkatársát, Okál Krisztina fuvarszervezőt kérdeztük a közös munkáról.

  • Hol találtatok rá a Variola Logisztika Kft.-re? A szakmában ajánlotta valaki, vagy esetleg az interneten bukkantatok rá a honlapra, és így a Variolára?

A cég már korábban is dolgozott együtt a Variolával, és mivel ez már egy jól működő, bizalmi kapcsolat volt, így mikor én elkezdtem itt dolgozni, nem volt kérdés számomra sem, hogy velük folytatom tovább.

 

 

  • A Vajda Papír az egyik leghíresebb márkát, az Ooops termékeket gyártja és forgalmazza. Többek között szalvétát, papírzsebkendőt, toalettpapírt és kéztörlőt. Ezek elszállításához milyen speciális igényetek van a szállítmányozóval szemben?

Különleges elvárásunk nem igazán van, talán annyi, hogy csak ponyvás teherautó tud nálunk rakodni, így a szállításnál mindenképpen ezeket kell használni. Az, hogy tiszta legyen az autó, amivel szállítanak, az nemcsak nekünk alap, hanem a Variolánál is. Higiéniai szempontból sem okoztak még sohasem csalódást. Ahogy más területen sem.

 

Mivel mi és a partnereink is nagyon érzékenyek vagyunk a szállítási idő betartására, fontos számunkra, hogy a szállítmányozó cég, akivel együtt működünk, pontos legyen és tartsa a határidőket, hiszen időkapuk alapján dolgozunk.

A Variola Logisztika fuvarozói ebben is precízek és megbízhatóak.

 

Ha egyéb, külső okok és tényezők miatt előfordult esetleges csúszás, munkatársaik mindig időben értesítettek minket, így mi is tudtunk szólni a késésről az üzletfélnek.

 

  • Specifikusan milyen fuvarozás során van szükségetek a Variola Logisztika szolgáltatására?

Főként a nemzetközi szállítmányozás során működünk együtt, így Lengyelországi és Szlovákia szállításnál dolgozunk a Variolával.

 

  • Említetted, hogy egy őszinte, bizalmi kapcsolatban dolgoztok együtt. Ehhez hozzájárul az is, hogy elégedett vagy a Variola Logisztika által kiajánlott árakkal?

Teljes mértékben.

 

Minden egyes ajánlatkérésnél megtaláljuk a közös nevezőt, ebben is mindig segítőkészséget és hajlandóságot tapasztaltam felőlük.

 

Minden alkalommal megegyezésre jutottunk az árat, árakat illetően is,  hiszen olyan ajánlatot adtak, ami elfogadható volt számunkra is.

 

  • Már maga az árajánlat menete is zökkenőmentesen történik?

Így van, minden alkalommal gyorsan és problémamentesen küldik meg számunkra az árajánlatot, és még sosem volt vele semmi gond.

 

  • Tehát adminisztratív területen is tapasztalod náluk a precízséget, pontosságot és hogy a vevő, a partner az első?

Abszolút.

 

Készséges valamennyi munkatársuk, a Vajda Papírnál mind érezzük a személyes törődést, mikor velük dolgozunk.

 

Van egy állandó, személyes kapcsolattartónk is náluk, így biztosra vehetjük, hogy jó kezekben vagyunk. A Variola Logisztika Kft. törődik azzal, hogy kiváló, már-már baráti kapcsolatot ápoljon a partnereivel, mi ezért is bízunk meg bennük, és bízzuk magunkat rájuk.

 

Mindig rugalmasak, bármilyen probléma felmerül. Azt gondolom, a Variolával való együttműködéssel

a versenytársainkkal szemben is előnyre tudunk szert tenni.

 

  • Ha egy tízes skálán kellene értekelned a Variolát, hanyast adnál nekik?

Egyértelműen 10-est, mert nincs olyan, amit ne oldanának meg, és mindig fontos számukra, hogy mi és partnereink is elégedettek legyünk.

 

  • Ez azt jelenti, hogy jó szívvel ajánlanád másoknak is a Variolát?

Természetesen.

 

Bizalommal és nyugalommal ajánlanám őket mindenkinek, mert ha a szállításnál fontos a pontosság, a precízség és a minőség, akkor szerintem a Variolát kell választani.

Ajánlatkérés
A honlap sütiket használ a böngészés támogatására és egyes funkciók elérésére. A sütik kezeléséről további információt az Adatvédelem menüpont alatt talál.