5+1 érv, hogy miért éri meg fuvarozó helyett szállítmányozó céggel dolgozni

A szállítás egy összetett, többszereplős folyamat, tele buktatókkal, aminek szállítmányozó cég hiányában minden egyes mozzanatát Önnek kell intéznie. Mire is gondolunk? Olvasson tovább, mert cikkünkből kiderülnek a legfontosabb részletek.

1.  Megfelelő információáramlás

 

A szállítmányozó cég biztosítja a megfelelő információáramlást a szállítás szereplői között, ami bonyolultabb esetekben - mint pl.: többlépcsős szállítások, több szereplő bevonásával - igen nagy segítség lehet. Tartja a kapcsolatot a szállítmány feladójával, a fuvarozóval, vagy fuvarozókkal és természetesen a szállítmány fogadójával, a vevővel is.

 

2.  Terület specifikus szakemberek

 

Arról nem is beszélve, hogy egy szállítmányozó cégnél külön-külön terület specifikus szakemberek vannak, akik nyelvtudásukkal áthidalják a kommunikációs akadályokat, és aktív kapcsolatokkal rendelkeznek az adott országokban, így mindig pontosan tisztában vannak az aktualitásokkal.

 

3.  Leegyszerűsített kapcsolattartás a megbízó részéről

 

Szállítmányozó cég beiktatásával a megbízó csak a szállítmányozóval tartja a kapcsolatot, a többi szereplővel nem kell, ami hatalmas könnyebbséget jelent.

 

 

 

4.  Megfelelően optimalizált folyamatok

 

A szállítmányozó cég szakemberei  komplexebben látják a szállítás folyamatát, több és változatosabb tapasztalattal rendelkeznek, így jobban megtalálják a szállítás legoptimálisabb, leggyorsabb, legbiztonságosabb, és legolcsóbb módját.

 

5.  A szabályozások és változások pontos követése

 

A kereskedelmi szabályozásokkal és az esetleges változásokkal is minden pillanatban, pontosan tisztában vannak, hiszen ez a szakmájuk, így biztosítják a lehető leggördülékenyebb, problémáktól mentes szállítási folyamatot.

 

+1 Extra: szolgáltatások a biztonságért

 

A fentieken kívül miért érdemesebb a Variola Sped-del felvenni a kapcsolatot ahelyett, hogy közvetlenül a fuvarozókkal dolgozna? Mi a megbízóinknak biztonságot adunk, egy utas szállítmánybiztosítást, és egyéb vonzó plusz szolgáltatásokat nyújtunk.

 

Bízza Ön is szakemberekre szállítmányát! Keressen minket bátran hazai vagy nemzetközi szállítmányozással kapcsolatban!

 

AZ AJÁNLATKÉRÉSHEZ KATTINTSON IDE.

Ajánlatkérés
A honlap sütiket használ a böngészés támogatására és egyes funkciók elérésére. A sütik kezeléséről további információt az Adatvédelem menüpont alatt talál.