200 000 szájmaszkkal segítettük a rászorulókat

Szájmaszkokkal a koronavírus ellen a Variolával A társadalomért vállalt felelősségünk és a rászorulók támogatása már a kezdetektől cégünk alappillére.

A társadalomért vállalt felelősségünk és a rászorulók támogatása már a kezdetektől cégünk alappillére. Nem történt ez másként a koronavírus időszakában sem, hiszen a Variola Logisztika Kft. ott segített, ahol a legtöbbet tudott legjobb belátása szerint.

 

 Ahogy „Társadalmi szerepvállalásunkban” is olvasható, mindent megteszünk az éppen aktuális helyzetekhez mérten, hogy mankók legyünk és segítségére váljunk az éppen rászoruló rétegeknek vagy szegmenseknek.

 

 

 

 A koronavírus elterjedésével, a higiéniai viszonyok segítésével, illetve megelőző intézkedések fontossá válásával, hivatásunknak éreztük, hogy profi szállítmányozási tevékenységeinket és kiterjedt kapcsolati hálózatunkat összevonva, minden tudásunkat beleadva, segítsünk a vírus elleni védekezésben.

 

 

 A Variola Logisztika Kft. április hónapban összesen 200.000 darab maszkot szállított Magyarországra, melyek Kínából érkeztek. A szájmaszkok 70 millió forint értéket képviseltek.

 

 Csapatunk az áru megérkezésekor is jelen volt a helyszínen, ezzel figyelemmel kísérve és ellenőrizve a biztos lerakodást. Fontosnak tartjuk ugyanis, hogy egy ilyen nehéz helyzetben a fuvarszervezésen és a logisztikai tevékenységeken kívül az áru útját nagy részben figyeljük és végigkísérjük, hogy biztonsággal, akkor és oda jusson el, ahova a legnagyobb szükség van rá.

Ajánlatkérés
A honlap sütiket használ a böngészés támogatására és egyes funkciók elérésére. A sütik kezeléséről további információt az Adatvédelem menüpont alatt talál.