ADR-es, veszélyes áruk, és túlméretes rakományok szállítása

 

Mi nem ijedünk meg sem a veszélyes anyagoktól, sem a normálnál nagyobb szállítmányoktól, ezeknek a termékeknek is vállaljuk a megbízható és precíz szállítását!

 

A nemzetközi szállítmányozás esetében sokszor veszélyes anyagokból készült termékeket kell külföldre biztonságban eljuttatni. Előzetes egyeztetés alapján - aminek során tisztázzuk, hogy pontosan mivel állunk szemben - gond nélkül tudjuk biztosítani, hogy a szállítmány könnyedén és biztonságosan célba érjen.

 

Milyen típusú különleges rakományok szállítását bízhatja ránk?

  • túlméretes
  • túlsúlyos
  • ADR-es,
  • gyúlékony és tűzveszélyes áruk

 

ADR-es, veszélyes áru szállítása

Az ADR a Veszélyes Áruk Nemzetközi Közúti Szállításáról szóló Európai Megállapodás. Az ADR előírásait folyamatosan fejlesztik, a módosítások és kiegészítések általában 2 évenként lépnek hatályba. A veszélyes áruk szállításának kockázatát sokan hajlamosak alábecsülni, de a Trans Variola V4 Kft. munkatársai folyamatosan figyelemmel követik az előírásokat, és gondoskodnak a biztonságos szállítás feltételeiről, a jogsértések elkerülésről.

 

A veszélyes áruk szállításánál minden közreműködő személy az őt érintő területen teljes felelősséggel bír. Munkatársaink megfelelő tudással és tapasztalattal rendelkeznek, hogy a ránk bízott szállítmányt - az azt érintő ADR osztálynak megfelelően- szabályosan, felelősségteljesen kezeljék.

 

Miben tudunk segíteni az ADR-es áruk kapcsán?

  • Gondos tervezés 
  • Segítünk a speciális okmányok kezelésében, beszerzésében
  • Ránk bízhatja a járművek szakszerű megjelölését, az adott ADR osztálynak megfelelően
  • Biztosítjuk a jogszerű szállítást, beleértve az ideiglenes tárolás, az áru becsomagolása, továbbá be-és kirakodás szabályos folyamatát

 

Ajánlatkéréshez keressen fel minket, az alábbi űrlap kitöltésével!Ajánlatkérés
A honlap sütiket használ a böngészés támogatására és egyes funkciók elérésére. A sütik kezeléséről további információt az Adatvédelem menüpont alatt talál.