Furgonos szállítás

Furgonos szállítás

A leggyorsabb és az egyik leghatékonyabb fuvarozási eszköz, amihez nem tartozik előírt vezetési idő. Több országban lazábbak a furgon sebességét korlátozó jogszabályok, mint a teherautók esetében. Zárt furgonjaink négy-nyolc palettányi áru szállítására alkalmasak. Másfél tonna teherbírásúak, 20-25 köbméteres raktérrel rendelkeznek. A szállítható áruk maximum 2,4 méteres magasságig terjedhet.

Szállítás kisteherautóval

Szállítás kisteherautóval

Nagyobb rakodófelülettel rendelkezik, mint egy furgon, viszont a vezetési időt korlátozó jogszabályok hatálya alá esik. Kétféle kisteherautóval dolgozunk: a dobozost csak a hátsó rakodóajtón keresztül pakolják, a ponyvásat oldalról is. A jármű súlya maximum 7,5 tonnáig terjedhet, 16-19 paletta szállítása oldható meg vele. A hasznos terhelhetősége akár 3,2-3,5 tonnáig is terjedhet.

Nyerges szerelvény

Nyerges szerelvény

A teherautók legelterjedtebb típusa, legalábbis a negyven tonnás össztömegű járművek között. A sofőrnek a nyerges szerelvényen is korlátozott a megengedett vezetési ideje. A szerelvény szintén két részből áll, a vontatónak azonban nincsen saját rakodó felülete. Ebből is lehetséges ponyvás és dobozos verzió is. A ponyvás daruzható, legfeljebb 34 paletta, azaz 24-25 tonna áru szállítására képes.

Pótos szerelvény, tandempót

Kifejezetten nagy mennyiségű áru szállítására alkalmas, ez a teherautó tudja a legtöbb palettát fuvarozni, akár 39-et is. Típustól függően össztömege megrakottan akár 40 tonna is lehet. A szerelvény gépes részből és pótkocsiból áll: a ponyvás változat az elterjedtebb, de létezik dobozos verzió is. A sofőr vezetési ideje szintén korlátozott.

Hűtős szállítmányozás

Olyan áruja van, ami folyamatos hűtést igényel? Nem szeretné, hogy mire a rakomány célba ér, romlott termékek kerüljenek elő a járművéből?

 

Mi vállaljuk hőmérsékletre érzékeny, temperált, illetve fagyasztott áruk szállítását is.

Veszélyes rakomány szállítása

Mi nem ijedünk meg a veszélyes anyagoktól, vállaljuk ezeknek a termékeknek is az elszállítását. Ha előre tisztázzuk, hogy pontosan mivel is nézünk szembe, gond nélkül tudjuk biztosítani azt a körülményt, aminek köszönhetően könnyedén és biztonságban célba ér a szállítmány.

Ajánlatkérés
A honlap sütiket használ a böngészés támogatására és egyes funkciók elérésére. A sütik kezeléséről további információt az Adatvédelem menüpont alatt talál.