Hírek

Kezdő kamionosok, fuvarozók erre figyeljenek!
Mivel felettébb változatos és izgalmas szakmáról beszélünk, manapság a fuvarozás egyre népszerűbb pálya és hivatás.
tovább
Idén nagyot változott a fuvarozás adóköltsége!
2019. januárjától lényegesen megváltozott az áfatörvény (2007. évi CXXVII. törvény), annak is 102. paragrafusa, ami bizony erősen érinti a fuvarozás áfa szabályait is.
tovább
Interjú a Vajda Papír Kft. fuvarszervezőjével
A Variola Zrt. egyik legrégebbi partnerét, a Vajda Papír Kft. munkatársát, Okál Krisztina fuvarszervezőt kérdeztük a közös munkáról.
tovább
A logisztika 5 legfontosabb alappillére
Hogy Önnek ne kelljen unalmas, hosszú szakszövegeken átrágnia magát, mi most összeszedtük az 5 legfontosabb dolgot, amit a logisztikáról, azon belül is a szállítmányozásról tudni hasznos, és persze érdemes.
tovább
Mi számít veszélyes anyagnak?
Látta Ön is a Szállító c. filmet? A film történetét egy kicsit gyakorlatiasabb oldalról megközelítve, végül is jól teszi Jason Statham, hogy megnézi, mit is rejt a csomagtartó, mit kell leszállítania. S hogy miért teszi jól? Mert mi van akkor, ha veszélyes anyagot kell elvinnie A-ból B-be?
tovább
Már a jövőben élünk: Önvezető kamionok az utakon
A szállítmányozás technológiája folyamatosan fejlődik, de most hatalmas ugrásra készül. Mára nemcsak utópia, hiszen az utakat rója a T-Pod.
tovább
Ajánlatkérés
A honlap sütiket használ a böngészés támogatására és egyes funkciók elérésére. A sütik kezeléséről további információt az Adatvédelem menüpont alatt talál.