Már a jövőben élünk: Önvezető kamionok az utakon
A szállítmányozás technológiája folyamatosan fejlődik, de most hatalmas ugrásra készül. Néhány éve még csak beszéltek róla, de valójában nem tudtuk elképzelni, hogy ilyen gyorsan megvalósulhat a mostanáig csak a fejlesztőmérnökök fejében élő elképzelés. Mégis, mára nemcsak utópia, hiszen az utakat rója a T-Pod.
tovább
Szállítmányozót keres? Ne csak az ár alapján döntsön!
Nem elhanyagolható szempont a szállítmányozás költsége, ha rendszeres nemzetközi fuvarozás megvalósításán gondolkodik éppen. Itt is érvényes azonban, hogy a legolcsóbb biztosan nem a legjobb megoldás.
tovább
Ha rossz szállítmányozó céget választ, tönkre mehet a vállalkozása!
A szállítmányozás nemcsak egy tevékenység, amelynek során az áru eljut az ország vagy akár a világ különböző pontjaira. A szállítmányozás maga az összekötőkapocs Ön és megrendelői között. Egy életre belophatja magát ügyfelei szívébe, ha jó fuvarozó céget választ és egy életre elveszíthet egy ügyfelet a szállítmányozó cég hibájából.
tovább
Hogyan találhat rá a tökéletes szállítmányozó cégre?
Miért fontos nagy körültekintéssel eljárni, amikor szállítmányozó partnert keresünk? Talán bele sem gondolunk, de valójában ez a cég lesz az, amelyik saját vállalkozásunkat képviseli, márkánkat fizikailag a piacra viszi. Sokkal több múlik tehát a megfelelő logisztikai partneren, mint azt elsőre gondolnánk. Ha nem pontos, ha nem ér oda, vagy ha a szolgáltatása, esetleg az alkalmazottai modora nem megfelelő, akkor hiába az ő hibája, a mi cégünket fogja minősíteni.
tovább
Ajánlatkérés
A honlap sütiket használ a böngészés támogatására és egyes funkciók elérésére. A sütik kezeléséről további információt az Adatvédelem menüpont alatt talál.