A Variola neve egyet jelent a szállítás tökéletes lebonyolításával.

 

#V4Transport #Lengyelország #Precizitás #EUszállítás #Variola #Witam

 

EU szállítás, V4 transport, LengyelországCégünk egyik jelszava a V4 Transport, hiszen a visegrádi országok specialistái vagyunk. Lengyelország számunkra szinte második otthon: pontosan ismerjük piacot, beszéljük a nyelvet, folyamatosan keressük az új lehetőségeket. Precizitás, gyorsaság és tökéletes biztonság jellemzi munkánkat. Természetesen nem csak a V4-ek területére fuvarozunk, az EU szállítás is könnyedén megoldható, csapatunknak ez sem jelenthet gondot.

 

„Witam!” –mondják a lengyelek „Szervusz!” helyett, amikor találkozunk velük.

 

De vajon mit mondanak, amikor a tökéletes szállításra gondolnak? Azt, hogy „Variola!

A Balti-tengertől az Adriáig

összekötjük északot és délt

Szállítmányozás Európában

A V4 országok

Cégünk legfontosabb célországai a visegrádi négyek. Gyorsan, biztonságosan érünk Magyarország, Szlovákia, Csehország és Lengyelország bármely pontjára, bármilyen áruval, bármilyen évszakban.

 

A Baltikum

Litvániába, Lettországba, Észtországba kellene fuvar? Ne ijedjen meg, van megoldás. Kevesen vagyunk a szállítmányozási szakmában, akiknek a Baltikum sem jelent akadályt.

 

Szlovénia és Olaszország

A Variola Európa nyugati részén is feltalálja magát. Szállítunk a szomszédos Szlovéniába és Olaszországba. Mindezt rövid határidővel.

A Variola egy száz százalékig magyar cég, magyar tulajdonosi háttérrel, komoly szakmai tapasztalattal. Nem mi vagyunk az egyetlen szállítmányozással foglalkozó cég az országban, de azt kijelenthetjük, hogy miénk az egyik leghatékonyabb vállalkozás. Hogy miért? Mert precízek, gyorsak és pontosak vagyunk, nem fordulhat elő, hogy az áru ne érjen időben és épségben célba.

 

Cégünk megbízhatóságát mi sem bizonyítja jobban, hogy követeléskezeléssel is foglalkozunk, aminél erősebb garanciát nehéz lenne nyújtani. Célunk, hogy összekössük Európát a Balti-tengertől az Adriáig és lehetővé tegyük az áruk mozgását Olaszországtól Litvániáig.

Ajánlatkérés
A honlap sütiket használ a böngészés támogatására és egyes funkciók elérésére. A sütik kezeléséről további információt az Adatvédelem menüpont alatt talál.