A Balti-tengertől az Adriáig

összekötjük északot és délt

Szállítmányozás Európában

A V4 országok

Cégünk legfontosabb célországai a visegrádi négyek. Gyorsan, biztonságosan érünk Magyarország, Szlovákia, Csehország és Lengyelország bármely pontjára, bármilyen áruval, bármilyen évszakban.

 

A Baltikum

Litvániába, Lettországba, Észtországba kellene fuvar? Ne ijedjen meg, van megoldás. Kevesen vagyunk a szállítmányozási szakmában, akiknek a Baltikum sem jelent akadályt.

 

Szlovénia és Olaszország

A Variola Európa nyugati részén is feltalálja magát. Szállítunk a szomszédos Szlovéniába és Olaszországba. Mindezt rövid határidővel.

9.865

paletta / év

42.568.650

km / év

3.072

fuvareszköz / év

A Variola egy száz százalékig magyar cég, magyar tulajdonosi háttérrel, komoly szakmai tapasztalattal. Nem mi vagyunk az egyetlen szállítmányozással foglalkozó cég az országban, de azt kijelenthetjük, hogy miénk az egyik leghatékonyabb vállalkozás. Hogy miért? Mert precízek, gyorsak és pontosak vagyunk, nem fordulhat elő, hogy az áru ne érjen időben és épségben célba.

 

Célunk, hogy összekössük Európát a Balti-tengertől az Adriáig és lehetővé tegyük az áruk mozgását Olaszországtól Litvániáig.

A logisztika 5 legfontosabb alappillére
Hogy Önnek ne kelljen unalmas, hosszú szakszövegeken átrágnia magát, mi most összeszedtük az 5 legfontosabb dolgot, amit a logisztikáról, azon belül is a szállítmányozásról tudni hasznos, és persze érdemes.
tovább

Mi számít veszélyes anyagnak?
Látta Ön is a Szállító c. filmet? A film történetét egy kicsit gyakorlatiasabb oldalról megközelítve, végül is jól teszi Jason Statham, hogy megnézi, mit is rejt a csomagtartó, mit kell leszállítania. S hogy miért teszi jól? Mert mi van akkor, ha veszélyes anyagot kell elvinnie A-ból B-be?
tovább

Már a jövőben élünk: Önvezető kamionok az utakon
A szállítmányozás technológiája folyamatosan fejlődik, de most hatalmas ugrásra készül. Mára nemcsak utópia, hiszen az utakat rója a T-Pod.
tovább

Ajánlatkérés
A honlap sütiket használ a böngészés támogatására és egyes funkciók elérésére. A sütik kezeléséről további információt az Adatvédelem menüpont alatt talál.